O NAMA

Portal nadjiadvokata.rs pokrenut je 2022. godine i deo je platformi agencije E-find iz Srbije. Vodi nas čvrsto uverenje da tehnologija može u velikoj meri poboljšati odnos između klijenata i advokatskih kancelarija.

Kao klijenti, godinama smo se susretali sa poteškoćama da pronadjemo kvalitetne informacije o advokatskim uslugama u našoj blizini kao i o mogućnostima da zakažemo termin. Primarni razlog zbog kojeg smo započeli ovaj projekat je naša ambicija da ljudima olakšamo život!

Sa druge strane, shvatili smo da pravni zastupnici godinama rade na isti način i malo koriste savremene digitalne servise.

Portal nadjiadvokata.rs je vođen sa ciljem da obezbedi zadovoljstvo klijenata i advokatskih kancelarija.

Šta omogućujemo klijentima?

U vreme razvoja savremenih digitalnih servisa, obezbedili smo klijentima brzo i lako pronalaženje advokatskih kancelarija u blizini, pružanje svih potrebnih informacije o njima i jednostavnu rezervaciju termina. Korišćenje svih servisa za klijente je besplatno i obavlja se putem Interneta, 24/7. 

Šta omogućujemo advokatskim kancelarijama?

Želimo da pomognemo advokatskim kancelarijama da unaprede svoje poslovanje i da poboljšaju usluge koje pružaju klijentima. Povratne informacije o iskustvima klijenata mogu podstaći pozitivne promene u advokatskoj praksi. Portal nadjiadvokata.rs pruža stalno prisustvo advokatske kancelarije na Internetu, gradjenje reputacije, dostupnost informacija i zakazivanje temina. Korišćenje digitalnih servisa u vreme pandemije virusa Corona-19 je izuzetno važna i mi smo tu da vam pomognemo da to učinite.

Naš moto: P.U.O.S.

Posetilac

Svaki posetilac, bilo pacijent ili stomatološka ordinacija su važni na portalu nadjizubara.rs.

Počastvovani smo apsolutnim poverenjem u nas i spremni smo da učinimo sve da to i zadržimo.

Uvek

Stalno dostupni servisi na Internetu, 24/7, jer je Vaše zadovoljstvo naš prioritet.

Naš tim daje sve (a ponekad i više) kako bi svima pružio dostupnost servisa i informacije u vezi stomatološke prakse.

Odnos

Tim agencije E-find rado prima nove saradnike i stalno raste.

Volimo našu radnu atmosferu u kojoj svaki saradnik može da ostvari svoj puni potencijal.

Stručnost

Stalno unapređujemo svoje usluge i nudimo inovativna rešenja.